Izvor:
02.12.2016 u 00:25
0

NEMA KRIZE: KATARINA GRUJIĆ otkrila koliki joj je HONORAR za Novu godinu! (VIDEO)

Pevačica Katarina Grujić zadovoljna je poslovnim uspesima.

Naime, pevači uglavnom nisu zadovoljni godinom koja je na izmaku. Mnogima su honorari za tezge daleko manji nego nego prethodnih sezona, a od pesama koje su objavljene u proteklih nekoliko nedelja, malo koja se izdvojila kao hit.

Poznato je da najvažniji radni dan u godini pevačima doček Nove godine kada su honorari za tezge daleko veći nego inače. Pevačicu Katarinu Grujić smo sreli na snimanju jednog novogodišnjeg programa i to je bila idealna prilika je pitamo da li ona ima finansijskih problema kao njene kolege.

– Znam da i moje koleginice nisu toliko zadovoljne kao prethodnih godina, ali ja lično nemam razloga da budem nezadovoljna. Zadovoljna sam koliko radim i koliko nastupam, a što se tiče novogodišnjih honorara, samo ću vam reći da mi je ove godine honorar za doček duplo veći nego za prošli doček – rekla je Grujićeva.

Inače, poslednji spot Katarine Grujić za pesmu "Drugovi", kojom ona najavljuje svoj prvi album, sada već ima više od devet miliona pregleda na "Youtube".

Puls online
Video: Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter