Izvor:
31.03.2018 u 21:59
0

NEMA TABU TEME: Evo šta Željko Samardžić kaže o prostituciji!

Prostitucija i njena legalizacija u Srbiji nisu tema o kojoj se javno često priča, ali ovog puta popularni pevač Željko Samardžić otkrio je svoj stav po tom pitanju.

"Treba ići u korak sa Zapadom. To je najstariji zanat na svetu. Nekoga natera muka da se bavi time, neko se i bez muke odluči na takvo zanimanje. Prema mom mišljenju, nikome ne treba braniti pravo na izbor. To je bezveze. To je isto kao kad neko ko ne zna da peva, a peva. Ko sam ja da ga osuđujem ili da o tome iznosim mišljenje", otkrio je Željko.

Inače, pevač je punih 40 godina u braku sa Majom, sa kojom ima tri ćerke, a nedavno je progovorio o detaljima odnosa sa suprugom, koja ne voli da se ističe u javnosti.

"Nedavno sam rekao kako je za ove četiri decenije zajedničkog života bilo i bura i nevera, smatrajući da će simbolika reči "nevera" biti shvaćena, jer se u datom kontekstu odnosila na nevreme na moru. Međutim, ta moja izjava shvaćena je bukvalno i preneta kao priznanje da sam bio neveran supruzi. Istovremeno mi je bilo i smešno i tužno", priznao je Samardžić.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter