Izvor:
08.12.2016 u 18:52
0

,,Nije trebalo da radim 200 na sat“: Pevačici POZLILO u šestom mesecu trudnoće, STRAHUJE ZA BEBU!

Pevačica Jelena Kostov je u šestom mesecu trudnoće. Jeleni je nedavno pozlilo na snimanju jedne novogodišnje emisije, što je veoma zabrinulo njene kolege.

Jelena kaže da, iako je u drugom stanju, nije prestajala sa radom što je i dovelo do toga da joj pozli na snimanju.

– Možda sam se ja malo zanela u svoj toj mojoj žurbi, možda sam malo preterala sa time što i dalje živim 200 na sat, pa mi je pozlilo pre nekoliko dana na jednom snimanju. Kad se upale kamere, uplašim se odmah. Ljudi mi konstantno govore "Ženo, trudna si, uspori malo". Ja se ne ponašam kao da sam trudna, ja ne izlazim iz auta, ja i dalje moram svuda da stignem, ja i dalje moram da se svima odazovem, da sve ispoštujem. Ali otkazala sam sve moguće novogodišnje programe i sve moguće emisije. Pojavim se tako na nekim lepim događajima nakratko i to je to – kazala je Jelena.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter