Izvor: Alo
28.05.2024 u 08:20
0

NISAM SVESNA DA ĆU POSTATI MAMA: Evo šta Ana Sević kaže na OVU vest!

Odmah reagovala na vest o Katarininoj trudnoći

Vest da je supruga folk pevača Darka Lazića, Katarina, u drugom stanju odjeknula je kao bomba u domaćoj javnosti.

Pevač je to objavio na svom Instagram profilu uz pesmu Marije Šerifović „Dolazi ljubav“.

HARIS DŽINOVIĆ IZAŠAO NA VEČERU SA OVOM ZVEZDOM! Evo šta se krije iza toga: Osmeh nisu skidali sa lica (FOTO)

Mnoge Darkove kolege sa estrade čestitale su na prinovi, a svi su se iznenadili zbog poteza Ane Sević, njegove bivše supruge sa kojom ima ćerku Lorenu.

Ana Sević je zapravo lajkovala ovu objavu, pa je jasno šta ona misli o prinovi u kući Lazića.

Darku i Katarini ovo je prvo dete, par je već organizovao proslavu u njegovom rodnom Brestaču, budući da su saznali i pol, a sada su se i oglasili za domaće medije.

„Nisam svesna da ću postati mama“

Darko Lazić nije mogao da sakrije sreću zbog činjenice da će po treći put postati tata, dok Katarina priznaje da još uvek nije svesna toga.

– Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu, pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata – rekao je Darko, a Katarina nije mogla da sakrije osmeh, te je odmah dodala:

– Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija jos jednog člana, kao kruna naše ljubavi – priznala je ona za Blic.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter