Izvor:
18.08.2017 u 14:02
0

NOVA LJUBAV: U njenom naručju sada uživa Marko Jarić! (FOTO)

Marko više od dva meseca uživa u romansi sa manekenkom Sanjom Brnović. Upoznali su se u Crnoj Gori, a vezu kriju od svih.

Par je vezu započeo na Crnogorskom primorju, a privukli su jedno drugo čim su se upoznali.

Kako su oboje odmarali na istom mestu u Crnoj Gori, bilo je pitanje vremena kada će Marko krenuti da osvaja Sanju, jer se na prvu loptu videlo da mu se baš dopala. Posle nekoliko dana od upoznavanja ponovo su se videli i započeli vezu. Oni od početka od imaju dogovor da svoj odnos strogo kriju od javnosti. Jarić je taj koji je naročito oprezan i nikako ne želi da se za njih sazna.

Sanja je zaljubljena i prihvatila je Markove uslove da vezu sačuvaju od javnosti, ali izvor blizak manekenki tvrdi da se ona se ne slaže u potpunosti sa uslovima svog dečka.

– Oni se zbog Markove želje da se ništa ne sazna viđaju samo po mestima gde nema rizika da će ih neko videti. On je često pokupi iz provoda, ali se prethodno ne pojavljuje tamo gde je ona. Najviše vremena provode u stanu, sakriveni od svih, a na svemu tome on insistira – otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da Sanja zbog ovog i nije baš najsrećnija.

Izvor: Alo
Foto: printscreen/instagram/brnovicsanja/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter