Izvor:
18.08.2017 u 13:25
0

REŠILA DILEMU: Jelisaveta Orašanin odgovorila na pitanje da li će se preseliti sa Teom u Ameriku ili ipak ostaje u Srbiji!

Glumica je imala šta da kaže o njenom odlasku u Sjedinjene Američke Države.

Glumica Jelisaveta Orašanin udala se ovog leta za košarkaša Miloša Teodosić. Budući da je njen suprug od naredne sezone igrati za košarkaški klub Los Anđeles Klipersi, postavljalo se u medijima pitanje da li će se Jelisaveta preseliti u Ameriku.

Glumica je razrešila sve dileme, i navela da će posećivati Miloša u Sjedinjenim Američkim Državama, ali da se tamo neće preseliti.

" Ja sam zaposlena u Beogradsko dramskom pozorištu. Imam mnogo projekata u sledećoj godini… Ovde su mi roditelji i porodica. Biću malo tamo, malo ovamo, ali moj dom je Srbi " rekla je glumica.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter