Izvor: KURIR
24.05.2022 u 20:02
0

OD OVOGA ZASTAJE DAH! Skinula se NAJLEPŠA GLUMICA i pokazala ZANOSNU POZADINU! (FOTO)

Jedna od najbogatijih i najzgodnijih holivudskih glumica, Kolumbijka Sofija Vergara uspela je da napravi pravu pometnju na društvenim mrežama, objavivši nakon dugo vremena svoju golišavu fotku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIGAO U SRBIJU! Anastasijin dečko doputovao na njen rođendan! (FOTO)

Iako se na scenu probila upravo takvim fotografijama, seksi snimanjima u Majamiju, gde je došla iz rodne Kolumbije, Sofija Vergara uspela je da izgradi sjajnu glumačku karijeru, te čak da postane najplaćenija televizijska ženska osoba.

Već neko vreme nismo imali prilike da je vidimo u seksi pozama, pa je zato njena nova Instagram fotografija u Dolce Gabbana leopard jednodelnom kupaćem kostimu u svega nekoliko sati bacilo u trans preko 700 hiljada ljudi.

Zgodna Vergara spremno je pozirala, a objektiv ju je zabeležio sa svih strana, te se nije libila da pokaže sve svoje atribute fanovima.

Bujne grudi, neverovatno tanak struk i zadnjica, po kojoj je postala i te kako poznata, našli su se u brojnim komentarima uz hvalospeve na račun sjajnog izgleda u 50. godini života.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter