Izvor: HappyBSC
08.11.2021 u 11:36
0

ODJEKNULO KAO ATOMSKA BOMBA: TANJA SAVIĆ IMA NOVU LJUBAV!

Naime, sa svih strana odjeknula je burna vest da se Tanja Savić pomirila sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanimirovićem. Premda, da je njen život bio izložen dosta javnosti, po pitanju bračnog statusa kao i povratak dece. Kako je sve to ponovo odjeknulo svi su se setili njene veze sa Darkom Filipovićem.

Oni su bili u vezi 2005 godine, nakon nekoliko meseci su raskinuli jer nije mogao da izdrži njenu burnu ljubomoru. Nakon njihovog rastajanja, oni nisu ostali u dobrim odnosima.



Bila je udata za Dušana Jovančevića, sa kojim trenutno ima dva sina i obavlja se brakorazvodna parnica.

Svuda se spektakukliše Tanjina romansa sa političarem Draškom Stanivukovićem, što je poznato javnosti – da je njihova veza počela od januara ove godine. Isplivala je vest u javnost i da su okončali njihovu vezu zbog njegovog neverstva, ali ono što je najbitnije jeste da je ona dala jos jednu šansu njihovoj ljubavnoj priči. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter