Izvor: SRBIJA DANAS
17.11.2021 u 17:37
0

OPET ŽARI I PALI: Bojan Marović ponovo nedoljiv!

Izgleda bar 10 godina mlađe!

PROČITAJTE JOŠ:SKANDAL! TURSKOM LEPOTANU PRETI ČETIRI GODINE ZATVORA, A OVO JE RAZLOG!

Bojan Marović je iznendaio sve prisutne, kada se prošle nedelje pojavio na dodeli nagrada u Sokobanji, gde je nastupao u okviru programa.

Naime, pevač je vreme, koje im je onemogućilo nastupe usred korona virusa, iskoristio pametno, pa se posvetio sebi.

  PROČITAJTE JOŠ:NAKON BRISANJA SVIH FOTKI SA URAGANKAMA! Šok potez Ksenije Knežević, niko nije mogao ni da posumnja da postoji ovaj problem!

Redovno je trenirao sa bratom Borisom, koji je dugogodišnji sportista i korigovao ishranu, a rezultat truda je minus od 15 kilograma.

Ovo je ujedno bilo i njegovo prvo pojavljivanje sa manekenskom linijom, pa ne čudi što su se mnogi iznenadili kada su ga videli.

Bojan je za gorepomenuti portal kratko prokomentarisao svoje stanje.

 

 

– Iskoristio sam ovo vreme da se posvetim sebi i svom zdravlju. Osećam se mnogo bolje i spreman sam za nastupe, koje će nam, nadamo se svi, uskoro odobriti. Do tada vreme provodim u studiju, tako da publika uskoro može očekivati nešto novo od mene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter