Izvor: ALO
07.07.2021 u 12:24
0

„OVA DECA SU DOSPELA NA PRVO MESTO“: Ovako su članovi grupe „Maneskin“ izgledali kao mali, objava u rekordnom nivou dostigla 1,7 miliona! (FOTO)

Objava je vrlo brzo sakupla preko 1,7 miliona lajkova i više od 11 hiljada komentara, a najšečći se donose na frontmena, Damjana

VAŽNO: 

MINISTAR NEDIMOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija ima svoj Bitkoin, a to je malina!

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Do petka paklene vrućine

PRED NAMA JE TROPSKI DAN! Temperature u Srbiji i do 37 stepeni

Nakon što su pobedili na Evroviziji, grupa „Maneskin“ je u žiži javnosti i ceo svet se trudi da sazna što više o mladim muzučkim zvezdama.

Naime, oni su uspeli da se popnu na svetski vrh muzičke lestvice.

Bend „Maneskin“ popeo se na sam vrh jedne od najslušanijih muzičkih platformi na Internetu i tim povodom na zvaničnom Instagram profilu grupe, podelili su fotografije svih članova kada su bili deca uz dirljiv opis. 

Ova deca upravo su dospela na prvo mesto na globalnoj muzičkoj lestvici – napisali su oni u opisu fotografije.

Objava je vrlo brzo sakupla preko 1,7 miliona lajkova i više od 11 hiljada komentara, a najšečći se donose na frontmena, Damjana, miljenika ženske populacije, koga su obožavateljke jedva prepoznale.

A da li ga vi prepoznajete?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter