Izvor: Tanjug
22.08.2021 u 20:05
0

OVA POZNATA GLUMICA SE UPUSTILA U TUŽBU VEKA: „Crna udovica“ vredi milione!

 Kompanija Dizni u sudskom podnesku u Los Anđelesu rekla je da je zaradila 125 miliona dolara od emitovanja preko striming platforme Marvelovog filma „Crna udovica“.

Glavna glumica u filmu, Skarlet Johanson, tužila je kompaniju Dizni pre tri nedelje, tvrdeći da je prekršen ugovor jer je film emitovan preko mreže za vreme dok je prikazivan u bioskopima.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

SRPKINJA IZ KABULA PORUČILA: Mi polećemo!

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

NAGLI PREOKRET: Menja se temperatura!

Kompanija Dizni se usprotivila zahtevu glumice za gradsko suđenje u Los Anđelesu, tražeći da se tužba pošalje u Njujork.

Johanson je u tužbi podnetoj Višem sudu u Los Anđelesu tvrdila da je strategija dvostrukog emitovanja filma smanjila njenu zaradu.

Dizni smatra da tužba „nema nikakvog smisla“ i navodi da je emitovanje filma na mreži „značajno povećalo njenu sposobnost da zaradi dodatnih 20 miliona dolara do danas“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter