Izvor: KURIR/BLIC
31.08.2022 u 07:33
0

OVAKO JE SEVERININA SESTRA GOVORILA O ODNOSU SA PEVAČICOM! Marijana nije krila šta misli o njoj

Pevačica Severina Vučković privedena je oko podneva u Zagrebu zbog proodične svađe koja je izbila u stanu njene majke.

Ono što je sve šokiralo, jeste navodno to što je svađa navodno eskalirala tučom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

Kako prenose hrvatski mediji, Severina je u tom trenutku bila kod majke u stanu u Splitu, kada je izbio sukob između nje i njene sestre Marijane.

Ova svađa izbila je kasno u noć, kada su komšije čule nenormalnu buku. Kako prenose mediji, Severina je nasrnula na sestru, kada su krenule da se vuku i čupaju po celom stanu. Njih dve su se međusobno šamarale i gotovo je bilo nemoguće razdvojiti ih, preneli su mediji.

Svojevremeno, Severinina sestra Marijana govorila je o njihovom odnosu.

– Severina i ja nismo sličnih karaktera ni razmišljanja. Zašto bismo bile? Ali ono što duboko verujem jeste da imamo isto vaspitanje – rekla je Marijana u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter