Izvor:
08.02.2017 u 15:23
0

Ovo joj je baš zasmetalo: EVO ŠTA SE NATAŠI KOJIĆ NIJE DOPALO KOD SEVERINE! (foto)

I dok se na društvenim mrežama pojavljuju slike koje pokazuju koliko Nataša i Severina uživaju u vremenu koje provode zajedno, sestra Igora Kojića je otkrila jedan detalj koji je sve zaintrigirao.

Nezaboravni trenuci koje Severina i Igor provode u Americi su prepuni novih utisaka, a najupečatljiviji definitivno jesu oni sa Natašom.

Iako su se do skora viđale samo preko skajpa, a Nataša i Severina su privukle veliku pažnju javnosti. Ove dve dame su se odmah dobro uklopile, te često rezervišu vreme i samo za sebe.

Međutim, nedavno je Nataša otkrila da joj je jednu stvar ipak zamerila.

Naime, ona je na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju na kojoj je u kratkoj majici i šortsu iako je napolju hladno sa komentarom i porukom Igoru:

-Kad Severina uzme moj kaput. Smrzavam se, Igore!

Izvor:Story.rs
Foto:Instagram / severina; natashakeymusic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter