Izvor:
27.11.2016 u 18:57
0

OVO JOŠ NIKO NIJE VIDEO DO SADA: Pogledajte kako izgleda LUKSUZNI DOM NOVAKA i JELENE ĐOKOVIĆ! (FOTO)

Iako bi mnogi pomislili da Novak Đoković i njegova supruga Jelena žive u luksuznoj vili opremljenoj najskupljim nameštajem, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža njih dvoje su i te kako skromni.

Porodični dom u Monte Karlu skromno je opremljen, Jelena i Novak uživaju u sasvim običnim stvarima, poput gledanja televizije i čitanja. Mali Stefan ima svoj opremljeni kutak u kojem se po ceo dan igra, a mama i tata svaki trenutak su uz njega.

Jasno je da par ne voli da se hvali bogatstvom, te sasvim skromno žive iako bi se mnogi na njihovom mestu hvalili skupocenim stvarima i nameštajem. Evo kako izgleda deo njihove kuće:

Blic
Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter