Izvor: KURIR
18.07.2022 u 08:04
0

OVO SU DETALJI! DŽENIFER LOPEZ SE UDALA ZA BENA AFLEKA?

Ben Aflek i Dženifer Lopez su se venčali i to kao dvoje klinaca koji su pobegli, rešeni da to urade u pustinji.

Prema sudskim zapisima, koje je pribavio TMZ, par je dobio dozvolu za brak u okrugu Klark, Nevada – koja je izvađena i obrađena u subotu, 16. jula.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Na oba su njihova prava i zakonska imena – Bendžamin Geza Aflek i Dženifer Lin Lopez. Okrugu Klark pripada i Las Vegas koji je glavni grad.

Izvor povezan sa Benifer kaže za TMZ „da su se, zaista, venčali“, a dozvola je signal da su sada muž i žena.

Takođe, isti portal je objavio priču ranije ove godine da je Džej Lo je primećena kako nosi verenički prsten kada je kupovala nameštaj sa svojim 14-godišnjim detetom, Emom.

Ben i Dženifer se za sada nisu potvrdili, a ni demantovali natpise američkih medija.

Ubrzo nakon toga, Dženifer je podelila vest sa svojim fanovima putem video poruke na svom biltenu. On je suznih očiju i jednostavno rekla: „Savršen si“ pre nego što je u kadar stavila prelepi zeleni dijamantski prsten.

Ben i Džen su se prvi put verili krajem 2002. godine, ali su prekinuli veridbu 2004. pre nego što su se venčali. Oboje su nastavili svoje živote jedno bez drugog, uključujući brakove i decu, ali bivši su se ponovo okupili pre skoro godinu dana i od tada su naizgled nerazdvojni.

Znaci da se nešto dešava sa parom, su bile i potrage za kućama, a često su dovodili svoju decu i signalizirali su da ciljaju na mešanu porodičnu situaciju. Uprkos tome što su neki od njihovih poslova sa nekretninama propali, čini se da se par skrasio na imanju na Beverli Hilsu.

Prošlog meseca, Dženin auto je primećen na ogromnom imanju na Beverli Hilsu. Takođe su bila 4 kamiona za selidbu izvan imanja – plus kamioni za selidbu u Benovim i Dženovim trenutnim domovima u oblasti Los Anđelesa.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter