Izvor: HappyBSC/Kurir.rs/Blic
19.06.2022 u 15:41
0

OVU ZGODNU BALERINU JE LJUBIO IVAN BOSLJIČIĆ: Nakon raskida s Jelenom, ona mu je bila uteha!?

Ljubav i supružnički odnos Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević traje čitavu deceniju, a ovaj par godinama važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. Ipak, na početku veze imali su nesuglasice koje su kulminirale prekidom, sve dok nisu shvatili da su suđeni jedno drugom.

SAMA ODGAJA SINA NAKON RAZVODA: Bivši muž Danine Jeftić se zabavljao sa našom čuvenom pevačicom!

U tom periodu glumac je rešio da ne bude sam, već je pao na čari atraktivne balerine Lidije Novaković, sa kojom je počeo romansu, a mediji su ih nekoliko puta uhvatili kako razmenjuju nežnosti u javnosti. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mladu balerinu  upoznao je u „Pozorištu na Terazijama“, dok su zajedno radili na predstavi „Cigani lete u nebo“.

No, srećna nije dugo potrajala, te su odlučili da svako krene svojim putem.

Glumac koji je shvatio da ljubav prema Jeleni ne jenjava dao je sve od sebe da je osvoji ponovo.. Usledilo je tajno pomirenje sa Jelenom, romantična veridba u Parizu, a zatim su se 2011. jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Od tada, odnos krunisan ćerkom Ninom nije više prolazio kroz krize, a njih dvoje postali su jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter