Izvor: HappyBSC/Kurir.rs/Blicžena
19.06.2022 u 15:56
0

OD NEOPISIVNOG BOLA JE IZGUBILA SVEST: Ivana Peters otkriva strašne scene pred SRČANI udar!

Istaknuta pevačica Ivana Peters pre nekoliko godinama doživela je srčni udar koji ju je suočio sa najvažnijom bitkom za zdravlje, a kako ističe, u tim mometnima nije mogla da prihvati šta joj se dešava, a kamoli da realno sagleda uzroke.

– Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni četrdeset gidiba i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije – objasnila je pevačica i otkrila da je mesecima pre toga osećala tegobe.

NIKADA NEĆE ZABORAVITI NOĆ U SUZAMA: Ceca priznaje koji srceparajući događaj joj je obeležio život! (VIDEO)

– Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije „Ko je kod Koje” nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – priča Ivana i dodaje šta je bilo presudno da se dogodi ova nemila situacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, čak veoma slično onome kako se hranim sada – završava pop zvezda. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter