Izvor: Informer
27.07.2021 u 17:32
0

POZNATA MANEKENKA POZIRALA U KUPAĆEM: Od ovog prizora zastaje dah! (FOTO)

Ruska manekenka Irina Šajk (35) „zapalila“ je društvene mreže novim fotografijama koje je objavila na Instagramu, a na kojima pozira u kupaćim gaćicama.

Naime, Irina je objavila fotografije u belom bikiniju na plaži. 

VAŽNO:

VULIN: KO JE POKUŠAO DA UBIJE PREDSEDNIKA VUČIĆA – TAJ ĆE I ODGOVARATI! (VIDEO)

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

U Kragujevcu dvojica muškaraca uhapšena zbog droge

RADUJ SE SRBIJO! Milica Mandić donela prvo ZLATO našoj zemlji!

Na fotografijama se vidi njeno fantastično telo, a svi su posebno zumirali fotografiju na kojoj se vidi njena zadnjica. U prvom planu je njeno savršeno oblikovano telo i veoma duge noge.

Na fotografijama Irina ima mokru kosu i veoma blagu šminku, a usledili su brojni komentari obožavatelja.

Ponovo bujne obline u prvom planu“, „Gde je Kanje?“, „Savršena“, „Zgodnija od Kim“, glasili su komentari .

Podsetimo, manekenka se našla usred brakorazvodne parnice Kanjea Vesta i rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40) koja je pokrenuta u februaru ove godine. Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

Irina je pre Vesta ljubila holivudskog glumca Bredlija Kupera (46) i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.

Manekenka je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pevačicu Lejdi Gagu, s kojom je snimio film „Zvezda je rođena“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter