Izvor: Novosti
27.07.2021 u 19:04
0

PARIS HILTON TRUDNA! Čuvena bogatašica čeka prvo dete sa verenikom! (FOTO)

AMERIČKA rijaliti zvezda Paris Hilton (40) u blagoslovenom je stanju i očekuje svoje prvo dete sa verenikom Karterom Rumom, pišu mediji.

VAŽNO:

MINISTAR VULIN NAKON SASTANKA SA CIKOTIĆEM: Važno je da se sazna ko je pokušao da ubije predsednika Vučića u Srebrenici!

POVREĐEN SAOBRAĆAJAC U BEOGRADU: Iz kamiona ispala metalna konstrukcija i pala na njega!

U Kragujevcu dvojica muškaraca uhapšena zbog droge

RADUJ SE SRBIJO! Milica Mandić donela prvo ZLATO našoj zemlji!

Kako prenosi „Pejdž siks“, Hilton je u januaru ove godine otkrila da je bila na vantelesnoj oplodnji, a i ranije je govorila o želi da osnuje porodicu.

Par se verio u februaru nakon godinu dana veze, i to na dan njenog 40. rođendana.

– On je momak mojih snova, stalno razgovaramo o planiranju venčanja i imena naše bebe i svemu tome – rekla je ona tada.

– Uzbuđena sam zbog sledećeg životnog poglavlja i imam partnera koji me u svemu podržava. Činimo jedni druge boljim ljudima – kazala je Hilton nakon veridbe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter