1°C

Beograd

Photo: MUP SRBIJA printskrin

Izvor: tanjug

MINISTAR VULIN NAKON SASTANKA SA CIKOTIĆEM: Važno je da se sazna ko je pokušao da ubije predsednika Vučića u Srebrenici!

 Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin tražio je od ministra bezbednosti u Savetu ministara BiH Selima Cikotića informaciju o tome dokle je stigla istraga o pokušaju ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici 2015. godine, koji je tada bio premijer Srbije.

VAŽNO:

VULIN: KO JE POKUŠAO DA UBIJE PREDSEDNIKA VUČIĆA - TAJ ĆE I ODGOVARATI! (VIDEO)

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

U Kragujevcu dvojica muškaraca uhapšena zbog droge

RADUJ SE SRBIJO! Milica Mandić donela prvo ZLATO našoj zemlji!

- Tražio sam da me upozna dokle je stigla istraga o pokušaju ubistva Vučića, da vidimo šta zajedno možemo da uradimo da dođemo do istine", rekao je Vulin novinarima nakon razgovora sa Cikotićem u Zvorniku, prenose Nezavisne novine.

Srpski ministar je naglasio da je u vezi sa pokušajem ovog ubistva bitna samo istina, da se utvrdi ko je pokušao da ubije Vučića i kada će taj neko odgovarati i da je to potrebno i jednoj i drugoj zemlji.

Cikotić je rekao da je, ne ulazeći u sve spekulacije koje su vezane za taj slučaj, prepustio prostor direktoru Agencija za istrage i zaštitu koja jedina ima konkretnu ulogu u toj istrazi, kao i da je slučaj aktvan, da ga vodi Tužilaštvo BiH i da o tom pitanju sarađuju agencije koje su za to nadležne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad