Izvor: KURIR
06.04.2022 u 22:56
0

„PREKRSTIM SE!“: Đani otkrio detalj iz privatnog života, budi sinove usred noći i traži im OVO!

Folker Radiša Trajković Đani otkrio je zašto ne mora da ide u crkvu da se moli Bogu, pa ispričao da njegova dva sina Miloš i Marko imaju istetovirane ikone na telu, koje on celiva i kiti ih evrima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, dok je pevač pričao da on nema tetovaže, priznao je da je ponosan što su naslednici, kao inspiraciju odabrali verske motive s obzirom na to da su mu deca i rođena na velike svece.

– Za sada nemam tetovaže, a da se tetoviram, stavio bih lava. Inače, moja deca su rođena na praznike, Miloš na Vavedenje, Marko na Markovdan i istetovirali su Ostrog, Bogorodicu, Marko ima Belog anđela i razne neke ikone. Jednom sam došao kući, ono, veseo, pod gasom i razmišljam svi me pitaju da li idem u crkvu, a ja nisam stigao. Kažem Slađi: „Budi decu.“ Oni došli, pitaju: „Ćale, šta je bilo“, a ja kažem: „Skidajte se dopola! Upali kandilo.“ Prekrstim se i na svaku ikonu po stotka. Posle toga Marko kaže: „Mama, kad nas tata skida opet“ – pričao je Đani u emisiji, a svi prisutni su prasnuli u smeh.

Folker je otkrio i da je u prošlosti bio zaljubljen u Suzanu Mančić i da mu je velika želja bila da se sretnu licem u lice, što mu se i ostvarilo kad je počeo da se bavi pevanjem.

– Kao mlad sam se stvarno ložio na Suzanu. Kad sam snimio prvi album za ZAM produkciju, na Pinku smo se upoznali – pričao je on, pa kroz smeh odgovorio na pitanje šta joj je tom prilikom rekao, da li joj je priznao da je maštao o njoj:

– Pitao sam je: „Kako ste, gospođo, kako kući, kako deca?“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter