Izvor: HappyBSC
13.06.2022 u 22:18
0

PREMINULA ČUVENA PEVAČICA: Publika u suzama, suprug joj uputio emotivne reči! (FOTO)

Čuvena pevačica i kompozitorka Džuli Kruz preminula je 9. juna, u 65 godini, ali tek večeras je ovu tužnu informaciju njen suprug Edvard Grinan podelio putem svog Fejsbuk naloga. Publika je ostala nema nakon ovih potresnih vesti, ali će njena muzika večno živeti u srcima poštovaoca njenog lika i dela. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Za one od vas koji se vraćate ovde, mislio sam da biste možda želeli da znate da sam se danas oprostio od svoje žene, Džuli Kruz. Napustila je ovo carstvo pod sopstvenim uslovima. Nema kajanja. Ona je u miru. Pošto je imala tako raznoliku muzičku karijeru, često je govorila da je vreme koje je provela kao B zamenjujući Sindi dok je imala porodicu bilo najsrećnije vreme u njenom izvođačkom životu. Zauvek će im biti zahvalna. Kada je prvi put prišla mikrofonu sa Fredom i Kejt, rekla je da je to kao da se pridružila Bitlsima. Ona će ih uvek voleti i nikada neće zaboraviti njihova zajednička putovanja oko sveta. Počivaj u miru, ljubavi moja, i ljubav svima vama – napisao je Grinan.

SUOČILA SE 30 TEŠKIH DIJAGNOZA: Manekenka izgubila zdravlje zbog jezive modne industrije!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter