Izvor: ALO
29.06.2022 u 08:36
0

„PRIVLAČE ME NEDOSTUPNI MUŠKARCI!“: Zorana Jovanović otvorila dušu i proznala SLEDEĆE

Zorana Jovanović Zorannah progovorila o emotivnom životu

Modna blogerka i influenserka Zorana Jovanović, na društvenim mrežama poznatija kao Zorannah, izbegava da priča o svojim partnerima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAUREAT KARAĐORĐEVE ZVEZDE Evo kako glumac Miloš Biković doživljava Vidovdan!

Iako su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, uglavnom sportistima, jutjuberka je sada otvorila dušu i priznala kakvi je tipovi najčešće intrigiraju.

– Privlače me nedostupni muškarci, ali ne u smislu da su oženjeni ili zauzeti, već mnogo mlađi partneri, a oni su nezreli i samim tim meni nisu dostupni – kaže blogerka, i dodaje interesantan detalj da nikada u životu nije osetila leptiriće u stomaku:

– Ja, recimo, nikada u životu nisam bila zaljubljena. Volela sam tog nekog s kim sam u tom trenutku bila u odnosu, ali zaljubljenost nikada nisam osetila. Čovek sa sobom nosi svaki dan knjigu, pa i nju zavoli, pa kada ostane bez nje, oseti nedostajanje.

Jovanovićeva je pomenula i odnos sa svojom pokojnom majkom i opisala period života sa njom kada su joj se roditelji razveli.

– Moji su se razveli kada sam imala 18 godina. Mama je tada imala 53 i nije joj bilo lako da nađe novog i adekvatnog partnera, pa je svu pažnju i fokus prebacila na mene. Kontrolisala me je, zvala po 100 puta na dan… To više nije mogla da radi mom tati, pa je počela da radi meni – ispričala je Zorana u emisiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter