Izvor: INFORMER
10.03.2022 u 15:13
0

RETKO KO ZNA DA SU BRAĆA! Brat Ivana Bosiljčića takođe se bavi glumom!

Retko ko zna da su braća

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Glumca Milana Bosiljčića imali smo priliku da vidimo u ulozi Komarca u seriji, a retko ko zna da je on brat glumca Ivana Bosiljčića.

U medijima se pojavila informacija da je Ivan Bosiljčić, Milanov brat od strica, a Milan je jednom prilikom detaljno objasnio srodstvo sa popularnim glumcem.

– Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu – rekao je Milan.

On je otrkio da ga je brat Ivan Bosiljčić spremao za prvu ulogu u seriji, a uloga nezgodnog Komarca u „Igri sudbine“ donela mu je veliku popularnost:

– Do sada sam imao situacije da me ljudi na pumpi duže zagledaju i priđu mi sa rečenicom: „Izvini, prosto ne mogu da shvatim da se toliko smeješ, a da si u seriji onoliki skot“. Uživo nosim potpuno drugačiju energiju od Komarca – rekao je glumac jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter