Izvor: ALO.RS
23.08.2021 u 08:41
0

SAMO JE JEDNA PEVAČICA BOGATIJA OD NJE! Otkriveno koliko je „teška“ Svetlana Ceca Ražnatović, od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Vrtoglave cifre su u pitanju

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno TELO mladića nakon nesreće kod Rumenke

OSAM PREMINULIH: Stanje je alarmantno!

STANJE NA PUTEVIMA: Oprez zbog vrućine!

POTRESNE REČI OCA: Danas se navršava mesec dana od tragične smrti 9-godišnjeg Stefana Balića!

Svetski poznati sajt „Celebrity net worth“ otkrio je koliko su „teške“ brojne poznate face, među kojima su se našla i Svetlana Ceca Ražnatović. 

Nakon što je prikazano koliko su imućne naše velike zvezde, na red je došla i Svetlana Ceca Ražnatović čije se bogatstvo procenjuje na vrtoglavih 80 milona dolara. 

Prema podacima koje je izneo pomenuti sajt, od Cece je trenutno bogatija samo Dragana Mirković za koju je navedeno da je „teška“ neverovatnih 100 miliona dolara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter