Izvor: Novosti
15.07.2021 u 14:41
0

SANJA VUČELIĆ IZJAVOM ZAPREPASTILA SVE: „HARIKEJN“ neće večno trajati!

SANJA Vučić, pevačica grupe „Harikejn“ koja se proslavila učešćem na ovogodišnjoj Evroviziji, mnoge je iznenadila svojom nedavnom izjavom.

Naime, pevačica je mnoge zaintrigirala kada je odgovorila na pitanje da li će grupa večno trajati.

VAŽNO:

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju Zdravstvene stanice u Borči!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

– Ne verujem da će „Harikejn“ trajati večno. Mislim da sve ima rok trajanja. Nemam predstavu šta bi mogao da bude razlog razlaza. Možda eventualno ako neka odluči da ima porodicu, ali verujem da bismo i tad ostale u istom sastavu – iskreno je odgovorila Sanja i time zabrinula brojne fanove, koji već sumnjaju da je pevačica ima plan da to uradi u budućnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter