Izvor:
09.01.2017 u 01:24
0

Saša Vidić u akciji: STILISTA na najgori mogući način isprozivao MILICU PAVLOVIĆ!

U jednoj emisiji je stručni žiri imao zadatak da oceni neke od najpopularnijih dama sa domaće javne scene. Žiri su činili voditelji Predrag Sarapa i Sanja Marinković, modni kreator Saša Vidić, novinari Ognjen Nestorović i Nataša Aksentijević.

Žiri je pogledao jedan od snimaka koji su napravili letos na plaži, a njihova mišljenja bila su različita.

– Što je gadan kupaći. Kakve su ovo, šta je ovo? Neke trake sa slovima, šta je ovo Milice – pitala se Nataša Aksentijević.

Članovi žirija su se složili da je Milica izuzetno zgodna, a jedan detalj sa plaže je izazvao različite reakcije kod žirija. Naime, u jednom trenutku Milicu Pavlović je poljubila drugarica.

– Ma drugarica Marije Šerifović, ho ho ho – našalio se Saša Vidić koji je pritom insinuirao da je i Milica istog seksualnog opredeljenja kao njena koleginica.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter