Izvor:
29.11.2016 u 04:10
0

SEKA O PROŠIRENJU PORODICE: Želela bih da dobijem još jednog dečaka i devojčicu! (FOTO)

Uloga mame pevačici Svetlani – Seki Aleksić toliko prija da bi volela da rodi još dece.

– Volela bih da dobijem još jednog dečaka i devojčicu – ispričala je pevačica Svetlana – Seka Aleksić, koja zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem svaki trenutak posvećuje njihovom dvomesečnom sinu Jakovu.

Majčinstvo je nešto što je preokupira, a kad mora da izađe iz kuće, kako nam je ispričala, prvo se pobrine da beba bude sigurna sa svojom bakom, a gde god da ode, stalno razmišlja o tome šta njen mališan radi i uvek jedva čeka da krene kući.

Sreli smo je na rođendanu dnevnog lista "Alo" i, mada je uživala u zabavi, sve vreme je mislila na Jakova.

Znam da Jakov sada spava. Veljko i ja smo ga okupali pre nego što smo izašli iz kuće. Pazi ga baka. Ali jedva čekam da mu se vratim i da mu dam mleko. Radujem se svim obavezama oko bebe – otkrila je nam je ushićeno Seka Aleksić.

Iako su mnogi mislili da će se Seka nakon porođaja okružiti dadiljama, ona sve oko bebe radi sama. Za sve ima vremena i ništa joj nije teško.

– Svi su očekivali da ću imati tri dadilje, a ja sam toliko čekala svoje dete da mi je žao da i jedan minut njegove ljubavi, pažnje, pogleda i osmeha prepustim nekom drugom. Nisam majka koja je patološki zaljubljena u svoje dete i sigurna sam da će mi pomoć dadilje biti neophodna kad počnem da radim, ali želim da budem uz njega dok nemam obaveza, baš kao i njegov tata – kaže Seka i dodaje:

– A dok Jakov spava, mama se fotka za Instagram, ili pegla njegov veš, ili radi nešto po kući. Nikad nisam umorna, ne osećam umor uopšte – kaže Seka Aleksić.

Seka je posle porođaja za veoma kratko vreme izgubila višak kilograma.

– Nisam se mnogo ugojila u trudnoći – samo 12 kilograma, što je školski primer. Posle porođaja je otišlo pet-šest kilograma, a beba sisa, pa nemam mnogo vremena da ručam, iako moram da jedem zdravo. Ali, tako je to bog uredio, majka priroda je čudo. Mislila sam da ću u trudnoći biti jako debela, s obzirom na to da sam gurman i da sam kuburila sa kilogramima. Ali desilo se potpuno suprotno. Možda treba da skinem još par kilograma – kaže Seka Aleksić.

Pogledajte širok osmeh novopečene mame dok priča o svom sinu:

Blic
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter