Izvor:
09.12.2016 u 14:26
0

Šok na estradi: Lepa Lukić završila u BOLNICI!

Pevačica Lepa Lukić, kako piše dnevni list “Alo!”, imala zdravstvenih problema pre dva dana, a, navodno, brzom intervencijom lekara izbegla je infarkt. Ona je sada na kućnom lečenju, a dve prijateljice joj pomažu tokom oporavka.

Sve se odigralo veoma brzo jer je Lepu probudio jak bol u grudima. Osetila je kako joj lupa srce i odmah je pozvala hitnu pomoć. Lekari su brzo došli i izmerili joj pritisak, koji je bio izuzetno visok. Kako se ona istovremeno žalila na jak bol u grudima, a lekari nisu uspeli da joj spuste pritisak ni nakon injekcija, odmah su je vozilom Hitne pomoći odvezli u bolnicu. Sumnjali su da je srce ugroženo i da joj preti infarkt. Lepa je čitavu noć provela na ispitivanjima i infuziji, kroz koju su joj davali lekove. Sreća je da su lekari brzo reagovali i sprečili da dođe do ozbiljnije situacije – rekao je izvor blizak Lepoj Lukić.

Kako se pevačica oseća, objasnila je njena prijateljica, koja se javila na njen telefon.

Lepa je kod kuće, izašla je iz bolnice i malo se bolje oseća. Mora mnogo da odmara. Pije terapiju koju ju je lekar prepisao i polako se oporavlja…. Lekar joj je naredio strogo mirovanje, čega se i pridržava – rekla je za ovaj dnevni list njena prijateljica i kaže da će sve biti u redu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter