Izvor: informer
18.12.2021 u 22:52
0

ŠOKANTNA ISPOVEST PLEJBOJ ZEČICE: Morala sam da budem pijana i drogirana

Jedna od najpoznatijih plejboj zečica i devojaka kontraverznog Hju Hefnera, Kendra Vilkinson, otkrila je šokantne detalje iz čuvene vile pokojnog biznismena i izdavača.

Kendra je priznala da se često drogirala kako bi mogla da pregura noći sa vremešnim plejbojem.

– Kako bih preživela noć sa njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbeći i to je bio jedini način da to izvedem – priznala je Kendra Vilkinson koja je napustila vilu 2009. godine.

Kendra se nakon napuštanja vile udala i dobila dvoje dece, ali i rijaliti koji je pratio njenu porodicu. Nakon razvoda braka Kendra se pronašla u prodaji nekretnina i sada je otkrila da će dobiti sopstveni rijaliti.

– Trebalo mi je nekoliko godina da sastavim svoj život. Nisam mislila da se rijaliti televizija vraća i nisam mislila da je biti poznat opcija više. Zato sam se povukla, bila sam veoma izgubljena i trebalo mi je vreme da stanem na svoje noge i počnem da se bavim nekretninama Ušla sam u svet nekretnina iz mnogo razloga. Trebalo je mnogo ranije to da učinim, da budem iskrena. Ko ne voli kuće, razna zdanja, pre i posle? Zabavno je naučiti sve procese i prodati nekretnine, a usput sklopiti nova prijateljstva. Ovo je novi život za mene. Sada i za mene i decu ide kako treba – rekla je Kendra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter