Izvor:
12.05.2017 u 22:28
0

ŠOKANTNE PERVERZIJE: Otkriveno šta se nalazi u nikad objavljenom porniću Kim Kardašian!

Starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja se proslavila pre 10 godina privatnim snimkom seksa sa tadašnjim dečkom Rejom Džejom, ipak je odahnula kada u njemu nije prikazno sve što je radila s njim. Naime, taj deo je bio previše perverzan, pa je odlučeno da se iseče i obriše.

Kevin Blat, koji je zaradio milione dolara od pornića Paris Hilton, Kolina Farela i drugih otkrio je ove pikanterije. Ipak, pornić Kim Kardašijan privukao je još veću pažnju na njega, a materijal mu je ponudio sam Rej Džej, koji je tada tvrdio da iza svega stoji Kim, koja je želela da se proslavi po svaku cenu i "bude bolja od Paris Hilton".

Sada je otkrio da je iz pornića koji mu je doneo pozamašnu svotu novca izbacio deo u kom Rej urinira na Kim, ako i da zna mnoge pikantne detalje o ljudima na koje niko ne bi posmilio da poseduju takve snimke.

Izvor:Kurir.rs
Foto: Instagram.com/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter