Izvor: KURIR
05.05.2022 u 07:24
0

ŠOKANTNI DETALJI! Otkriveno koga je smuvao Đorđe Kuljić nakon Anastasije

Đorđe je, pre nego što je otpočeo vezu sa Ražnatovićkom, bio u vezi ni manje ni više nego sa Nikolijom, sa čijom je sestrom sada

Bivši dečko Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić, našao je novu devojku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, U pitanju je navodno rođena sestra pevačicine bliske drugarice Nikolije Radojević, Mila Radojević, sa kojom je u vezi nešto više od mesec dana, prenose beogradski mediji.

„ZAMALO DA NAS UBIJE“: Otkriveno šta se desilo Darku Laziću u Parizu, isplivali šok detalji

Početkom godine Anastasija je obelodanila da su ona i Đorđe raskinuli posle pet godina veze, ali i da su ostali u dobrim odnosima, te da nema zle krvi među njima. Pre mesec dana pevačica se ponovo zaljubila i uplovila u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, od koga se gotovo ne razdvaja, pa je često u Sevilji, gde on igra.

Čini se da ni njen bivši nije dugo patio, već je nedavno otpočeo vezu i to ni manje ni više nego sa Anastasijinom poznanicom.

Njih dvoje su se zbližili tokom boravka u Dubaiju i to sasvim slučajno, jer su tamo boravili u isto vreme.

Ovu priču potvrđuju i njihove zajedničke fotografije na „Serbia Open-u“, gde su Đorđe i Mila viđeni zajedno na tribinama.

Mnogi su tada primetili veliku sličnost između nje i Anastasije, što se komentarisalo na društvenim mrežama.

Ipak, ni tu nije kraj zanimljivostima. Đorđe je, pre nego što je otpočeo vezu sa Ražnatovićkom, bio u vezi ni manje ni više nego sa Nikolijom, sa čijom je sestrom sada.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter