Izvor:
13.05.2017 u 03:29
0

SORAJA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Starleta i njena sestra završile u bolnici!

Starleta je bila sa sestrom u kolima, kada ih je udario autobus. Vučelićeva je sedela na suvozačevom mestu i prilikom sudara udarila je u staklo i rasekla slepoočnicu.

– Soraja i njena sestra stajale su na semaforu jer je bilo crveno. Odjednom je u njih udario autobus. Soraja je rasekla slepoočnicu, zbog čega je završila na ušivanju u kragujevačkoj bolnici – priča izvor blizak starleti i dodaje da su odlučile da ne zovu policiju:

– Srećom, nijedna od njih dve nije teže povređena, pa su samo popunile formular za osiguranje kako bi Sorajinoj sestri pokrilo štetu na kolima. Čim su starletu ušili, njih dve su nastavile put za Beograd.

Kada smo pozvali Soraju za komentar, potvrdila nam je da je imala saobraćajnu nezgodu.

– Tačno je sve to što ste čuli, ali ne bih ništa da komentarišem. Razumite. Dobro sam i sada je sve u redu – kratko nam je poručila ona.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter