Izvor:
05.10.2016 u 18:27
0

SUTRA SAHRANA ZORICE KRSMANOVIĆ: Neutešna majka izdahnula je sa Jeleninim imenom na usnama

Zorica Krsmanović (53), majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koja je umrla juče oko 11 sati u porodičnoj kući u Borči sutra u 12 sati će biti sahranjena na groblju Zbeg.

Majka ubijene pevačice „Granda”, koja nije dočekala da sazna ko je ubio njenu ćerku, izdahnula je juče na rukama rođene sestre, sa rečima da ide kod Jelene. Ona je sestru zamolila da vodi računa o njenoj unuci Jani.

Inače, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila ove godine. Njeno telo nađeno u kanalu u Borči sutradan. Kobnog dana otišla je na trčanje i nakon nekoliko minuta više je niko nije video. Njen nestanak dogodio se usred bela dana na nasipu u Borči, gde svakodnevno šeta na desetine ljudi. Ceo slučaj i dalje je misterija i za policiju.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter