Izvor: GRAND MAGAZIN
24.05.2022 u 17:26
0

„SVE MI JE TEŽE!“: Slađa Alegro usred emisije doživela emotivni slom, a evo i zašto

Slađa Alegro raznežila je sve, oglila dušu pred kamerama

Voditeljka je pitala pevačicu da li joj nešto u životu fali, a njen odgovor dirnuo je sve u studiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„JA SAM KAO DŽENIFER LOPEZ!“: Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom

– Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali… Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako… I kad se ima i kad se nema, ima se – počela je Slađa u emisiji.

– Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video – rekla je Slađa. 

Podsetimo, Slađa Alegro ima četvorogodišnju ćerkicu Milu, a nedavno je za jedan portal ispričala koliko uživa u ulozi mame.

– Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima – rekla je za pevačica.

– Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, emni to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće – obajsnila je Slađa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter