Izvor:
06.12.2016 u 18:57
0

Tajna otkrivena posle 36 godina: Srpska pevačica priznala da ju je majka NA SILU UDALA sa 16 godina! (foto)

Pevačica Zlata Petrović izgradila je višedecenijsku karijeru, a njen ljubavni život obeležila su dva braka poznata javnosti. Osim bivših bračnih partnera pevača Hasana Dudića i voditelja Zorana Pejića Peje, Zlata iza sebe ima još jedan brak, a tu tajnu je čuvala 36 godina.

Kako Zlata tvrdi, majka ju je protiv njene volje udala kada je imala svega 16 godina. Nju je majka želela da udomi u imućnu porodicu iz rodnog sela, te ju je po završetku osnovne škole udala. Pevačica je posle tri meseca braka rešila da prekine agoniju, pa je od prvog muža pobegla kod svoje tetke u Beograd, gde je započela svoju pevačku karijeru.

– Živela sam sa majkom i očuhom, majka je po završetku mog osmog razreda odlučila sa me uda za dečka iz mog sela čija je porodica bila jako imućna. Imala sam 16 godina i nisam želela da se udam za njega – prisetila se Zlata i nastavlja:

– Tada nije bilo kao ovo danas, niko te nije pitao hoćeš li ili nećeš. Tako su moji odlučili da ja pređem da živim kod njega. Plakala sam, molila, a majka nije želela da bude drugačije. Njegovi su tražili mladu, lepu, vrednu snajku i odabrali mene. Tri meseca sam bila u braku sa tim mužem, a onda sam pobegla. Moji nisu želeli ni da čuju da se vratim kod njih. To je bilo sramota, šta će selo reći. I jedan dan sam rešila da zaista ne mogu da živim takvim životom. Pobegla sam kod svoje tetke u Beograd. Tada sam počela da pevam po kafanama. Da nisam pobegla, ko zna da li bi neko danas znao ko je Zlata Petrović – priča pevačica za Srpski telegraf.

Iako joj nije bilo ni malo lako, Zlata ističe da ne krivi svoju majku što ju je udala jako rano, već joj je na neki način i zahvalna, jer da je ostala u tom braku, možda nikada ne bi dostigla uspeh koji je ona napravila.

Srbijadana
Foto: Facebook/Zlata Petrovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter