Izvor:
02.06.2019 u 15:24
0

UPOZORENJE: IZAZVAĆE SALVE SMEHA! Jelena Karleuša se snimala a onda je Snežana Đurišić uletela u kadar i rekla OVO! Reakcije su neverovatne! (VIDEO)

Osim što je pevačica, Jelena Karleuša je i prava instagram diva koja svojim objavama privlači pažnju ljudi koji je iz dana u dan prate, kako u pevačkom, tako i u modnom smilu s obzirom na to da je mnogi smatraju ikonom stila 21. veka.

Ona nesumnjivo zna kako da privuče pažnju svojim modnim kombinacijama.

Uz to je i u žiriju popularnog muzičkog takmičenja pa se, dok je na jednom snimanju emisije pokušala da zabeleži svoju modnu kombinaciju, u kadaru pojavila i njena koleginica Snežana Đurišić sa upadicom koja je sve nasmejala do suza.

Pogledajte o čemu je reč OVDE.

Happytv.rs
Foto: Instagram karleusastar/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter