Izvor: HAPPY BSC
05.10.2021 u 10:21
0

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA KRUŽI INTERNETOM: Milici Pavlović krvavo čelo, svi šokirani! (FOTO)

Pevačica je uveliko zagazila i u glumačke vode.

PROČITAJTE JOŠ:GOREO JE MILANO! Nada Topčagić pevala Zlatanu Ibrahimoviću na rođendanu (FOTO)

Sada je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa snimanja, a među njima se našla jedna na kojoj pevačica, za potrebe snimanja serije, ima lažnu krv na glavi, tako da izgleda kao da joj je glava razbijena. 
To je šokiralo fanove.

– Serija malo iz mog ugla – napisala je Milica u opisu fotografija. 

Podsetimo, Milica Pavlović je dobila glavnu ulogu u seriji, a svi komentarišu njene scene sa glumcem Milošem Timotijevićem.

Miloš je istakao da je tokom snimanja radio sa Aleksandrom Kovač, jer je, kako je istakao, želeo maksimalno da dočara ulogu kompozitora, međutim, najveću pažnju su privukle njegove intimne scene sa Milicom Pavlović.

– Ako je akciona scena, onda to nije problem dočarati. Razlika je u načinu snimanja, jer duže traje realizacija. Ako je neka scena sadizma, onda je to mnogo veći problem. U seriji su najosnovnije intimne scene i nije ništa problematično, lascivno ili bilo šta drugo. Samo je trebalo pokazati jednu vrstu topline i ljubavi koju imaju Ivana i Vlada u seriji. To je ono na čemu smo radili najviše, da publika i ljudi poveruju da su oni zaljubljeni jedno u drugog – otkrio je glumac nedavno, a onda je otkrio kako je bilo sarađivati s njom budući da je u ovakvom projektu još nismo gledali.

– Sasvim solidno. Morao sam da budem otvoren za saradnju. Bio sam svestan da njoj neće biti lako. Jedan deo energije na setu smo morali da utrošimo u to da se ona pre svega oseća udobno, da joj ne bude previše stresno, jer ako bude tako, onda neće moći da da sto odsto sebe za to što je trebalo. Polako smo radili. Iz dana u dan je bilo sve bolje i kvalitetnije. Mislim da smo na kraju uspeli da odradimo dobar posao – ispričao je nedavno Timotijević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter