Izvor: Grand online/ALO
22.11.2021 u 15:31
0

„VOLIM DA OBRAĐUJEM FOTKE“: Ljuba Perućica šokirao priznanjem, a onda otkrio još jednu strogo čuvanu tajnu

On je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku i otvoreno govori o raznim temama

Pevač Ljuba Perućica priznao je da fotošopira svoje fotografije pre nego što ih objavi na društvene mreže.

Naime, on je istakao da u slobodno vreme voli da fotografiše, kako sebe, tako i druge, pa je samim tim i te kako aktivan na Instagramu.

– Ja inače jako volim fotografiju, ne samo fotografiju, nego i video i sve što je vezano za ovu divnu kameru i stalno ulažem u svoju opremu. Ja noću kad legnem u krevet, moja žena zaspi, a ja sedim i na Jutjubu učim tutorijale. Volim da obrađujem fotke i da se bavim time kad imam slobodnog vremena, to mi smiruje živce i to mi nikada nije bilo teško – rekao je Ljuba u emisiji i dodao: 

– Kaća uvek meni šalje fotografije da joj sredim, pa joj ja to vratim sređeno, pa ona to kači, dok joj ja to ne sredim ona uopšte ne kači sliku. Koleginice kada krenemo na nastup mi kažu: „Ajde ti me slikaj, ti znaš“, a posle: „E ajde malo mi i sredi“… Dragica Zlatić je najzahtevnija. Ja volim da se šalim sa njom, jer ona zna da se šali i da primi šalu, nije neko ko se ljuti. Moja žena je najzahtevnija, ona je prva pa sto mesta prazno – rekao je pevač.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter