Izvor:
17.01.2017 u 00:44
0

Vređala osoblje, prekinula intervju: Bahato ponašanje poznate GLUMICE prekršilo svaku meru! (video)

Nikol Kidman bila je među zvanicama na dodeli Zlatnih globusa, koja je prošlog vikenda održana u Los Anđelesu, gde je navodno napravila skandal svojim neprimerenim ponašanjem.

Kako tvrde australijski mediji, sve je počelo kada je prekinula intervju koji je na crvenom tepihu davao njen britanski kolega Tom Hidlston.

Čudno ponašanje nastavilo se tokom ostatka večeri. Očevici tvrde da je bila gruba i neprijatna prema konobarici koja je nosila piće. U jednom trenutku navalila je na hranu, pa je čak uflekala svoju raskošnu toaletu picom, pa je njen suprug Kit Urban morao da joj pomogne da je očisti.

Nije poznato zbog čega se Nikol, koja je inače uvek smirena i staložena, ovako ponašala, ali se priča da je te večeri malo previše popila.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter