Izvor:
04.11.2017 u 15:40
0

ZA KRAH BRAKA KRIVA SEKTA: Zašto je pukla bračna zajednica poznatog pevača!

Ona je dugo godina važila za jednu od lepših dama u šoubiznisu, a taj epitet je i danas prati. Njeno ime je Mišel Hunziker i bila je četiri godine u braku sa svetski popularnim pevačem Erosom Ramacotijem.

Njih dvoje su se razveli 2002. godine, a iz tog braka imaju ćerku Auroru.

Ono što je mnoge u tom trenutku zanimalo jeste zašto se taj brak raspao. Važili su za skladan par, oboje lepi i uspešni u svojim poslovima. Mišel je inače manekenka švajcarskog porekla.

Glavni krivac za krah ljubavi je zapravo bila sekta čiji je član bila Mišel. Ona je konačno odlučila, posle toliko vremena, da progovori o tome. Članovi sekte su smatrali da njen brak sa Erosom nije dobar i da on nije pravi čovek za nju. Tražili su joj da bira između njih i pevača, a ona se opredelila za sektu.

Nakon toga su joj tražili da prekine i svaki kontakt sa majkom, a onda su od nje uzeli i veliku količinu novca. Htela je nakon toga da napusti sektu, ali su joj pretili ubistvom. Ipak se izvukla iz njihovih kandži, a pre tri godine se udala za Tomasa Trusardija.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Instagram-therealhunzigram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter