Izvor: ALO
02.06.2022 u 07:19
0

ZAPANJUJUĆA REAKCIJA AMBER HERD U SUDNICI! Optužila Depa za nasilje i silovanje, porota je uništila, a ona…

Glumica koja je 2016. godine otpužila supruga Džonija Depa za nasilje u braku, upravo je izgubila slučaj na sudu u Virdžiniji.

Nedeljama unazad smo bili u prilici da gledamo suđenje bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd i slušamo stravične detalje iz njihove toksične veze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ŠEST GODINA TRPEO SAM BESKRAJNU LAVINU MRŽNJE“: Džoni Dep napisao emotivno pismo nakon presude (FOTO)

Amber je Depa Gađala flašom i odsekla mu vrh prsta, on je nju silovao flašom, ona je izvršila nuždu na njegovom krevetu…

Sud u Virdžiniji je odlučio da Džoni Dep nije kriv za nasilje za koje ga je Amber Herd optužila u članku u Vašington postu u kojem je sebe nazvala „žrtvom fizičkog i seksualnog nasilja“.

Amber je bila na sudu dok je izricana presuda, dok Dep nije bio prisutan. Kamere su zabeležile njenu reakciju – spustila je glavu i nije se pomerala dok je, tačku po tačku, slušala kako njen bivši nije kriv ni za jednu stvar za koju ga je optužila:

Amber Herd  se odmah nakon suđenja oglasila:

„Razočaranje koje danas osećam je neopisivo. Slomljena sam što brdo dokaza još uvek nije bilo dovoljno da se suprotstavim nesrazmernoj moći, uticaju i uticaju mog bivšeg muža“.

Porota je odlučila da je Amber Herd oklevetala supruga u svom članku u Vašington Postu 2018, u kojem je sebe opisala kao „javnu ličnost koja predstavlja porodično nasilje“. Utvrđeno je da je Dep tim tekstom pretrpeo štetu i zato će Herd morati da mu plati 15 miliona dolara.

Sa druge strane, porota je presudila i po jednom elementu u korist bivše supruge Džonija Depa, a na osnovu njene kontratužbe. Utvrđeno je da je ona oklevetana u tvrdnjama glumčevog advokata, Adama Voldmana u izjavi za Dejli Mejl, u kojem je nazvao njene navode ombanom. Zbog toga će njoj Dep morati da isplati dva miliona dolara.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter