Izvor: OBJEKTIV
30.03.2022 u 18:04
0

ZASENILA SVE OKO SEBE! Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton postala ZVEZDA interneta (VIDEO)

Zasenila sve oko sebe

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Princ Vilijam i Kejt Midlton, zajedno sa kraljicom Elizabetom i decom Šarlot i Džordžom, prisustvovali su službi zahvalnosti posvećenoj princu Filipu.

Princeza Šarlot često svojim postupcima privlači pažnju medija i već važi za veliku zvezdu.

Tako je bilo i sada, a po ulasku u katedralu, kentirberijski nadbiskup Džastin Velbi prišao je malenoj koja je u stopu pratila svoju majku i razmenio nekoliko reči i sa njom.

Devojčica se sve vreme smešila, pa dala ruku svojoj majici.

Međutim, posebnu pažnju skrenuo je jedan trenutak kada je Šarlot, sedeći sa rodbinom, primetila sebe na jednom od ekrana.

Ona je poskočila videvši odraz, a onda se malo trgnula. Ovaj trenutak zabeležila je kamera i brzo je postao hit na internetu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter