Izvor: HappyBSC/Grand Magazin
07.06.2022 u 16:19
0

ZBOG RASTANKA I DANAS IMA RUPU U GRUDIMA: Cakana podelila najveću bol koju je doživela zbog ćerke Marije!

Šarmantna pevačica Dragica Radosavljević Cakana ne krije strah i strepnju zbog svoje naslednice Marije, koja sa suprugom živi u Moskvi, a tamo je veoma neizvesno stanje. Tokom nedavnog javnog istupanja prisetila se kako se osećala pre 15 godina kada joj je ćerka saopštila da napušta Srbiju.

– Bilo je veoma teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali troje male dece i ona. Naravno, ja sam znala da idu gde je super, gde su pozvani imaju posao sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali priča u dahu Cakana i dodaje:

GRAŠINA ŽENA PRETERUJE U TRUDNOĆI: Lepa Hana otkrila na šta troši vreme, a onda se umešao i Petar! (FOTO)

– Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živim zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi da nismo više tako vezani, a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos – ispričala je tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Unuci Dunja i Uroš vratili su se da žive u Beograd, dok su ćerka i zet sa najmađom ćerkom još uvek u Moskvi, ali pevačica se nada da će se i oni uskoro vratiti svom domu.

– Važno je da su Dunja i Uroš tu. Oni imaju preko 20 godina, ali ja se osećam kao da su oni još mala deca kojima sam ja potrebna – završava pevačica.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter