Izvor: alo
27.01.2024 u 15:59
1

VRATILA SE U SVOJ STAN: Priča se razmotava i postaje sve šokantnije

Kao bomba je odjeknula vest da se Melina i Haris razvode

Vest da se jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, pevač Haris Džinović i Melina Džinović, razvodi, odjeknula je kao bomba u javnosti, ali i u medijima.

Naime, nakon što su domaći mediji obelodanili detalje, počelo je da se šuška ko je glavni krivac i šta je prethodilo raspadu braka, koji je trajao 22 godine.

Kako tvrdi izvor za domaće medije, sve je navodno krenulo nizbrdo nakon useljenja u novu kuću.

RADA MANOJLOVIĆ PROŠLA KROZ PAKAO: Pevačica prvi put o užasnim komentarima koje je dobijala, a evo o čemu je reč

 Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto čim su se uselili, počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladneli odnosi – tvrdi izvor i dodaje:

– Navodno je sve puklo kad su se uselili. Načuo sam od muzičara da Melina već dugo ne živi u zajedničkom domu i da se vratila u stan. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac – dodaje izvor za Grand.

I sama Melina se oglasila nakon navoda o razvodu.

– Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno – poručila je Melina kratko za „Pink“.Podsetimo, ekipa Alo! portala posetila je velelepno zdanje na Senjaku, a tom prilikom smo usnimili njihove naslednike, Đinu i Kana, koji su završavali svakodnevne obaveze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VRATILA SE U SVOJ STAN: Priča se razmotava i postaje sve šokantnije”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter