Izvor: Kurir
27.02.2024 u 22:15
0

ZAVIRITE U NOVI LUKS STAN STANIJE DOBROJEVIĆ! Za nekretninu iskerširala vrtoglavu cifru, sve pršti od luksuza! (FOTO)

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević pohvalila se novom promenom u svom životu.

Naime, ona je odlučila da se preseli u novi, još luksuzniji i moderniji stan u Americi, a fotografije istog obelodanila je na svom profilu na Instagramu.

-Sve se nalazi u zgradi, ne moram da izlazim iz nje! Nova gradnja i sve mladi ljudi! Trenutno gde živim je prelepo,ali oko mene sve penzioneri. Nisam ni ja mladunče, ali obučem tanga kupaći, a bake i deke zevaju no no… Idem u urbaniji deo – poručila je Stanija putem Instagrama.

Printscreen/Instagram

Inače, nju je prošle godine, kada se vratila u Ameriku, u Nju Džersi, dočekala neprijatnost jer je kuću gde je živela vlasnica prodala i sve starletine stvari prebacila u skladište.

ŠOK OBRT PRED POLUFINALE BEOVIZIJE! Evo ko važi za favorita, Breskvica pala na drugo mesto!

-Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima, napisala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter