Izvor: Nportal Novosti
27.05.2024 u 08:14
0

„ŽELIM DA ŠTO PRE ODVOJIM DECU I MENE OD TE LOŠE PRIČE“: Karleuša oštro o Dušku Tošiću!

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se posle izjave njenog supruga Duška Tošića o njihovom razvodu, koja je privukla pažnju javnosti.

– Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – izjavio je sportista za Kurir.

„OVO JE JEDNO VELIKO ŽIVOTNO ISKUSTVO“! Pevač nakon hodočašća najavio novi poduhvat

Karleuša je sada navela da mora da reaguje na „izvrtanje istine“. Ona je objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

– Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da „radi“ kako kaže, „radi“ po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? – napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

– Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom – napisao joj je advokat.

Karleuša je nastavila prepisku i insistirala da se proces ubrza.

– Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od… – deo je poruke koju je objavila, ali se ostatak ne vidi.

Inače, kako se može videti iz priloženog, prepiska je navodno nastala 23. maja 2022. u 9:46 ujutru.

Jelena je još navela da je ona jedini inicijator razvoda.

– Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam JA, a na svaki predlog sporazumnog rešenja, do dan danas, iako su prošle godine, Duško, ni njegov advokat NIKADA nisu odgovorili – istakla je Jelena Karleuša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter