Izvor: Alo.rs
03.04.2024 u 19:03
1

ŽESTOKA SVAĐA HARISA I MELINE DAN PRED NAPUŠTANJE VILE: Ja sam od tebe napravio gospođu

Razvod pevača i kreatorke izazvao je pravi haos.

Odnos sada već bivših supružnika Meline Džinović i Harisa Džinovića ne prestaje da intrigira javnost, a zbog njihovog sukoba morala je da interveniše i policija.

Kako domaći mediji saznaju, dan pred poslednju noć koju je Melina provela u porodičnoj kući na Senjaku, Haris i ona su bili u poseti prijateljima i imali žestoku svađu.

– Noć pre nego što je i poslednju torbu i nakit iznela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima pre toga je stalno bila van kuće a Haris joj nije reč rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja „Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala“. Melina je nekoliko puta rekla „Hari, ne s**i“, ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče- priča blizak prijatelj ovog para. Posle ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i decu u porodičnom domu:

– Godinama je išla po gradu i pričala „Godinama gradimo ovu vilu, nameštaj najskuplji stiže od svetskih dizajnera. Milione smo uložili. I na kraju, čim je završila sve pod konac, izašla je bez pozdrava i poruke da se vraćati neće, prenosi Blic.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽESTOKA SVAĐA HARISA I MELINE DAN PRED NAPUŠTANJE VILE: Ja sam od tebe napravio gospođu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter