Izvor: KURIR/BLIC
01.02.2023 u 09:05
0

ZORANA PAVIĆ SE SLOMILA PRED KAMERAMA: S knedlom u grlu progovorila o SMRTI, velikim gubicima, nije mogla da zaustavi SUZE

Pevačica Zorana Pavić pojavila se na jednom događaju, te se dotakla teške teme i pred kamerama pričala o velikim gubicima.

Iz mog života je otišlo mnogo ljudi koji su mi bili mnogo važni. Mnogo saradnika, prijatelja, onih koji se zovu – krv nije voda. Eto, nedavno je i moj mačak, kog sam obožavala, umro. On mi je ljubav, ceo život volim životinje, one su mi nešto posebno u životu – kazala je Zorana sa knedlom u grlu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nekako, život me je naučio da idemo dalje, da smo svi u prolazu. Ispašće sad da ja nešto filozofiram… Al’ jeste, tako je, dok smo tu, eto, otvaramo novo polje ljubavi. Imam novog mačka. Ne mogu nove ljude da uzmem, je l’… – istakla je pevačica, kojoj su oči bile pune suza.

– Kao što rekoh, svi smo u prolazu, idemo dalje! Zdravlje je bitno, ali i ono strada iz glave i iz duše. Znači, ako imamo određene gubitke tog tipa, onda strada i zdravlje – dodala je Zorana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter