Izvor: Kurir.rs
22.06.2023 u 10:55
0

POSLE VRELIH SCENA S NEDOM ARNERIĆ OŽENIO SE TITOVOM UNUKOM: Zvali su ga srpski Ričard Gir, a njegov ljubavni život je filmski

I dok su žene ludele za njim, on je devedesetih sreo Titovu unuku.

Jednu od najeksplicitnijih scena i istoriji domaćeg filma, u ostvarenju „Haloa – praznik kurvi“ iz 1988. godine, snimili su Neda Arnerić i Ranko Zidarić. Tu se mlada Marja na hrvatskom ostrvu prepušta strasti i upušta se u ljubavnu aferu sa sinom žene u čijoj kući je odsela sa svojim suprugom.

NEDA ARNERIĆ IMALA JE POSLEDNJU ŽELJU: SRCE će vam se SLOMITI

Vruća scena Nede i Ranka ušla je tako u istoriju jugoslovenske kinematografije.

Tih godina, u vreme stare Juge, Ranko je važio za velikog zavodnika.

Mnogi su za njega govorili da je jugoslovenski Ričard Gir, a on je jednom prilikom komentarisao to i osvrnuo se na svoju trenutnu situaciju.

„Ja ovde ne mogu biti ni Ranko Zidarić, a kamoli Ričard Gir. Radim par serija i crtaća da sebi mogu kupiti novi bicikl, dok ovi u Holivudu od honorara sebi naprave tvrđavu“, iskreno je ispričao Ranko.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter